Zonder gedoe aan geld komen in Duitsland

Lukt het niet om een lening af te sluiten in Nederland? Iedereen kan zonder gedoe aan geld komen in Duitsland. Als Nederlanders sluit je makkelijk een Duitse lening af!

Zonder gedoe aan geld komen in Duitsland

Geld nodig, maar lukt het niet om een lening af te sluiten? Nederlandse banken zijn streng, en het afsluiten van een lening is vaak veel gedoe. Door de strenge eisen zijn er ook heel veel Nederlanders die überhaupt geen krediet meer kunnen afsluiten in hun eigen land. Daar komt nog eens bij dat je in Nederland hoge rente betaalt over een lening, en daardoor helpt lenen je vaak alleen nog maar meer in de problemen. Voor al deze dingen is nu een hele simpele oplossing: geld lenen in een ander land! Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk en zonder gedoe aan geld komen in Duitsland. De Duitse banken hebben geen financieringsprobleem, en hebben genoeg spaargeld om uit te kunnen lenen. Daarnaast zijn de regels daar anders, waardoor je daar waarschijnlijk wel gewoon geld kunt lenen, ook wanneer je dat hier niet meer kan. Bij onze oosterburen leen je zo 250 euro, 400 euro, 850 euro of misschien zelfs 1000 euro! Niet zo gek dus dat steeds meer Nederlanders overstappen op een Duitse lening. Lees snel verder voor meer informatie over deze rekeningen, en waarom ze zo populair zijn.

Iedereen kan zonder gedoe aan geld komen in Duitsland

Er zijn inmiddels veel Nederlanders die geen geld meer kunnen lenen bij de Nederlandse bank, en een van de redenen is de BKR controle. Deze controle wordt altijd uitgevoerd, en als je eenmaal een negatieve BKR hebt is het moeilijk om hier weer vanaf te komen. Gelukkig hoef je er niet vanaf te zijn om weer te kunnen lenen: iedereen kan zonder gedoe aan geld komen in Duitsland! In Duitsland voeren ze namelijk nooit een BKR controle uit, dat zit niet in hun systeem. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw BKR je daar tegenhoudt om te lenen. Natuurlijk hebben ze in Duitsland weer andere regels, dus honderd procent garantie voor een lening heb je nooit, maar aan de BKR gaat het niet meer liggen. Dus als je echt geld nodig hebt, kan je beter over de grens kijken!

Zonder gedoe aan geld komen in Duitsland is voordelig

Zoals al gezegd is geld lenen in Nederland duur: je betaalt een hoge rente over leningen. Hierdoor groeit het bedrag dat je terug moet betalen constant, en kom je aan het einde van je krediet soms voor vervelende verrassingen te staan. In Duitsland is dat anders, Duitsland staat namelijk bekend om zijn lage rente! Doordat je minder rente betaalt ben je in Duitsland uiteindelijk vaak een stuk voordeliger uit. Een renteverschil van een paar procent kan al honderden euro’s schelen! Dus ook als je in Nederland gewoon een lening kan krijgen is het de moeite waard om eens in Duitsland rond te kijken. Waarschijnlijk ben je echt stukken goedkoper uit, en een lening moet natuurlijk zo min mogelijk geld kosten!